Квартет "Оріана" повернувся з Франції
Срібні струни бандури тебе заколишуть лірикою "Листопаду".
Золоті голоси в душу мир принесуть, наче співи із райського саду,
Три княгині по сонця промінню пройдуть, лиш воно прокинеться рано,
Диво - струни бандури тебе зачарують – бо їх торкається "Оріана"
Оріана - Тріо бандуристок

Квартет "Оріана" повернувся з Франції

19 серпня 2003

Gівтора місяці квартет "Оріана" мандрував по Франції, і ось після безлічі концертів у цій країні ми повернулися до дому. Cпочатку ми концертували в центральній частині країни в м. Клермон Ферранд (Сlermont Ferrand) та сусідніх містах. Надзвичайно приємно та цікаво було виступати для французьких слухачів – адже не дивлячись на те що українська мова їм не зрозуміла французи виявилися дуже уважними та вдячними слухачами. Концерти відбувалися в старовинних церквах деякі з них були збудовані 1000 років тому, як зізналися артистки давати концерти в таких поважних святинях було дуже зворушливо для них. В центральній частині Франції ми дали концерт в селі Сарран (Sarran) в рамах фестивалю фольклору під патронатом президента Франції Жака Ширака. А також виступили на Амбертському фестивалі фольклору.

Широка географія концертного туру Францією дозволила нам познайомити французів з українськими мелодіями також на узбережжі Середземного моря та Атлантичного океану. Одночасно ми й самі знайомилися з цією дивовижною країною її природою та історією. У вільний від концертів час побували ми тут на вершинах сплячих вулканів в Центральному масиві, скупалися в водах Середземного моря та відчули усю велич Атлантичного океану з його припливами та відпливами. Не аби якою пригодою став для нас сплав на байдарках рікою Ардеш (Ardeche) яка протікає на дні неймовірно красивого каньону. А поринути думками в епоху Римської імперії та середньовіччя допомогли нам міста Арль, та Аугес Мортес на узбережжі Середземного моря. ( Arles, Aigues - Mortes).

Приємна атмосфера на концертах, незабутні французькі краєвиди, та казкові старовинні міста на довго нам запам,ятаються і будуть вабити до себе знову і знову.

Особливу подяку висловлюємо Жозетт Бланш (Josette Blanchet) за організацію цього концертного туру!

Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×